Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Männiköntie 12

Arvostetulla Siihtalan asuinalueella, neljän huoneiston rivitaloyhtiössä, tilava rivitalohuoneisto, jonka tilat jakaantuvat kahteen tasoon. Yläkerrassa valoa ja avaruutta luovat olohuoneen ja makuuhuoneen alalla oleva korotettu kattorakenne, jolloin yläikkunoista tulvii luonnonvaloa tiloihin. Yläkerrassa sijaitseva keittiö, ruokailutiloineen, olohuone ja isoin makuuhuoneista. Makuuhuoneen yhteydessä kylpyhuone ja vaatehuone. Olohuoneesta käynti yläkerran parvekkeelle. Yläkerran ikkunoista ja parvekkeelta näkymät takapihalle ja puistoon.

Alakerrassa sijaitsevat huoneiston toinen makuuhuone, kahdesta huoneesta yhdistetty takkahuone, kylpyhuone, sauna sekä erillinen WC. Takkahuoneen saa helposti jaettua tarpeen mukaan myös kahdeksi erilliseksi tilaksi, kuten alkuperäisessä suunnitelmassa on ollut. Takkahuoneesta käynti suojaisalle takapihalle.

Huoneiston yhteydessä huoneiston autotalli ja autotallin edessä myös hyvin tilaa autolle. Takapihalla lisäksi huoneistokohtainen pihavarasto.

Pyydä esittely kohteeseen: Niina Tenhonen 050- 518 6816 / Viljami Varis 041-456 3638 / Matti Varis 0500-177 177.

Huoneita:

4 h

Neliöt:

124.0m2

Asuinalue:

Siihtala

Velaton hinta:

189 000 €

Myyntihinta:

189 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut