Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Kirvunkuja 1b

Laadukkaasti toteutettu, tasokas paritalohuoneisto Hukanhaudan rauhalliselta asuinalueelta!

Eteisestä asuintilojen puolelle astuessa eteen avautuu tyylikäs ja tasokkaasti varusteltu keittiö, joka tarjoaa loistavat olosuhteet ruuanlaittoon. Olohuoneen ja keittiön yhteydessä on tilaa ruokailuryhmälle. Suuret ikkunat ja korkea huonekorkeus tuovat yksilöllistä ilmettä ja tilan tuntua. Olohuoneesta käynti takapihan terassille. Alakerran lattiat ovat laatoitettu kauttaaltaan.

Alakerrassa sijaitsevat keittiön ja olohuoneen lisäksi kylpyhuone, sauna, kodinhoitohuone sekä erillinen wc. Suihkutila on varustettu kahdella suihkulla. Kodinhoitohuone sijoittuu kätevästi kylpyhuoneen yhteyteen, josta oma uloskäynti takapihan terassille.

Kolme makuuhuonetta löytyvät yläkerrasta, joissa kaikissa säilytystilat ovat toteutettu liukuovikaapistoin. Yläkerran lattiat ovat laadukasta tammiparkettia. Lisäksi yläkerrassa on oma erillinen wc varustettuna suihkulla.

Etupihalla on kahdelle autolle sähköpistokepaikat.

Paritalo sijaitsee rauhallisella sijainnilla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lähistöltä löytyvät hyvät Repokallion ulkoilu- ja hiihtoreitit. Uudehko padelhalli hemmottelee padelin ystäviä pienen matkan päässä! Lähin kauppa K-Supermarket Eväskontti sijaitsee kilometrin päässä eikä Niinivaaran kauppakeskuksen palveluihinkaan ole pitkä matka. Nepenmäen uusi yhtenäiskoulu on kahden kilometrin päässä.

Sovi oma esittelyaikasi ja käydään tutustumassa kohteeseen!

Niko Vänskä
puh. 040-8419225
niko.vanska@asuntovaris.fi

Huoneita:

4 h

Neliöt:

138.0m2

Asuinalue:

Hukanhauta

Velaton hinta:

272 000 €

Myyntihinta:

272 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut