Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Ollintie 10

Maalämmöllä varustettu tilava omakotitalo puistoon rajoittuvalla tontilla. Sijainniltaan paikka on rauhallinen, mutta aivan kivenheiton päässä Uimaharjun palveluista.

Makuuhuoneita löytyy kolme kappaletta, varastotilaa reilusti, keittiöstä on käynti suoraan olohuoneeseen ja pesutiloista on pääsee takapihan lasitetulle terassille esimerkiksi saunan jälkeen vilvoittelemaan. Sähkösauna on mahdollista muuttaa takaisin puusaunaksi tarvittaessa.

Taloa on vuosien varrella remontoitu tunnollisesti. Maalämpöremontti 2006, käyttövesiputkistot ja lämpölinjat 1998. Lisäksi ikkunat on uusittu sekä lisätty lisälämmöneristystä seiniin ja yläpohjaan. Pintaremontissa kohde on helppo toteuttaa mieleisekseen. Eteisen käytävälle on asennettu ilmalämpöpumppu.

Tontilta löytyy lisäksi erillinen autotalli, jonka yhteydessä on varastotilaa.

Palvelut sijaitsevat lähellä ja perheen pienimmille koulumatka on turvallisen kävely- tai pyöräilymatkan päässä. Matkaa kauppaan 300m, päiväkotiin 1km, kouluun 450m ja apteekkiin 400m.

Olethan yhteydessä ja sovit oman näyttöaikasi.
Olli Vauhkonen
0505186816
olli.vauhkonen@asuntovaris.fi

Huoneita:

4 h

Neliöt:

99.0m2

Asuinalue:

Uimaharju

Velaton hinta:

39 000 €

Myyntihinta:

39 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut