Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Katiskatie 7

Suositulta Kytänniemen alueelta tarjolla tilava omakotitalo, jonka pihapiiristä avautuvat upeat maisemat Kiteenjärvelle. Sijainti on rauhallinen, mutta lähellä keskustan palveluita.

Rakennuksessa on huolehdittu tunnollisesti remonteista vuosien varrella. Mainittavana näistä esimerkiksi lämmitysjärjestelmän- , maalipinnan- , sadevesijärjestelmän uusiminen sekä sokkelin huoltaminen. Sisäpinnat on helppo remontoida mieleisekseen.

Asuintilat käsittävät kolme makuuhuonetta, aulan, olohuoneen, keskeisellä sijainnilla olevan keittiön sekä kylpyhuoneen yhteydessä sijaitsevan takkahuoneen, joka on varustettu leivinuunilla. Takkahuoneesta on käynti takapihalle. Tilavan autotallin lisäksi talosta löytyy varastotilaa sekä erillinen ulkovarasto, esimerkiksi polttopuille. Lämmitysjärjestelmä sijaitsee toisessa talon varastohuoneista.

Piha-alue on tasainen ja puutarhamainen. Takapihalla on marjapensaita ja tontin sivustoilla aitausta. Talo sijaitsee tien päässä eli ainoastaan yhdeltä puolelta löytyy rajanaapuri.

Lähin kauppa sijaitsee 2km päässä, koululle on matkaa 1,5km ja terveysasemalle 2,5km. Pesäpallostadionille on lyhyt kävelymatka seuraamaan otteluita.

Olethan yhteydessä ja kysyt lisää kohteesta.
Olli Vauhkonen
050 518 6816
olli.vauhkonen@asuntovaris.fi

Huoneita:

4 h

Neliöt:

96.0m2

Asuinalue:

Kytänniemi

Velaton hinta:

85 000 €

Myyntihinta:

85 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut