Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Koveronsaarentie 384c

Tervetuloa Koveronsaaren upealle Pielisen rannalle!

Tarjolla on vuonna 2011 valmistunut viehättävä puolitoistakerroksinen kesähuvila, joka on rakennettu korkealaatuisesta hirsirungosta Ykköspuun toimittamilla materiaaleilla. Tämä ainutlaatuinen huvila tarjoaa kaiken tarvittavan rentouttavaan kesälomaan.

Huvilan tilavassa tupa-keittiö-yhdistelmässä voit viettää aikaa perheesi ja ystäviesi kanssa. Alakerrassa sijaitsee kaksi viihtyisää makuuhuonetta ja torniosassa on yksi lisämakuutila. Lisäksi huvilassa on pukuhuone, josta on oma käynti ulos, kylpyhuone vesivessoineen sekä tunnelmallinen puulämmitteinen sauna.

Pihapiirissä on myös erillinen rantasauna, joka rakennettiin vuonna 1976. Tämä rantasauna tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia perinteisestä suomalaisesta saunakokemuksesta Pielisen upeita maisemia ihaillen. Lisäksi saat käyttöösi varastorakennuksen ja aittarakennuksen, jotka tarjoavat kätevää säilytystilaa ja mahdollisuuksia monenlaiseen toimintaan.

Tämä kesähuvila on täydellinen paikka päästä nauttimaan kauniista luonnosta, rauhasta ja vedestä. Pielinen tarjoaa upeat puitteet kalastukseen, veneilyyn ja moniin muihin ulkoilma-aktiviteetteihin. Tule luomaan unohtumattomia muistoja tähän kauniiseen kesäparatiisiin!

Tilalla lisäksi hyvin puustoa, joka arvioitu metsäalan ammattilaisten toimesta noin 50 000 € arvoiseksi.

Kolin Kansallispuistoon vain noin 30 kilometrin ajomatka!

Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi tänään. Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan kesämökkiin!

Huoneita:

4 h

Neliöt:

59.0m2

Asuinalue:

Nunnanlahti

Velaton hinta:

179 000 €

Myyntihinta:

179 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut