Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Kaarnakuja 11

Tarjolla suositulta Hukanhaudan alueelta päättyvän tien päässä sijaitseva kaukolämpöön liitetty omakotitalo, joka vapautuu suoraan kaupasta uudelle omistajalle. Asunto täyttää vaatimukset rauhallisesta sijainnista, palveluiden läheisyydestä ja turvallisesta koulumatkasta perheen pienimmille. Toimiva pohjaratkaisu ja puutarhamainen tontti antavat viihtyisyyttä asumiseen.

Kohteen historia on poikkeuksellisen hyvin tiedossa ja alkuperäiset rakennuspiirustukset päiväkirjoineen löytyvät. Kyseessä on laadukkaasti toteutettu elementtitalo ja esimerkiksi salaojat on asennettu jo uutena.

Viimeisimpinä remontteina ovat kaukolämmönvaihdin, katon kunnostaminen (pesu ja maalaus) sekä pihan kunnostaminen. Sisäpinnat ovat peruskuntoiset ja toteutettavissa mieleisekseen kevyellä päivityksellä. Kylpyhuoneeseen on asennettu kaukolämpöön liitetty lattialämmitys.

Tilat ovat avarat, valoisat ja sisäilmaltaan raikkaat. Eteisestä avautuu erillinen WC-tila, kaksi makuuhuonetta, keittiö sekä olohuone. Kolmanteen makuuhuoneeseen sekä kodinhoitohuone- ja kylpyhuonetiloihin on käynti keittiön kautta. Varaavia tulisijoja löytyy kaksi kappaletta. Yhdessä makuuhuoneessa on vaatehuone, mistä on käynti lämpimään varastotilaan. Kodinhoitohuoneen kautta pääsee takapihalle vilvoittelemaan esimerkiksi saunan jälkeen. Saunasta löytyy parhaat löylyt antava puukiuas.

Erillisenä rakennuksena on leikkimökki/varasto, joka on sähköistetty. Autotalli on varustettu peltiseinillä, voimavirralla sekä käsikäyttöisellä nosturilla.

Välimatkaa kauppaan on 1km, koululle 1,5km, päiväkotiin 200m ja keskustaan 4km. Liikuntamahdollisuuksia löytyy läheltä leikkipaikoista hiihtolatuihin ja välimatkat voi kulkea turvallisesti pyöräillen tai kävellen.

Kiinnostuitko? Olethan yhteydessä niin käydään tutustumassa kohteeseen.
Olli Vauhkonen
0505186816
olli.vauhkonen@asuntovaris.fi

Huoneita:

4 h

Neliöt:

108.0m2

Asuinalue:

Hukanhauta

Velaton hinta:

134 000 €

Myyntihinta:

134 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut