Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Rajahovintie 8

Tarjolla remontoitu ja tilava alemman kerroksen asunto perinteikkäässä miljöössä. Tilaa löytyy isommallekin perheelle ja etätyöskentelyä tekevälle kotitoimiston pystyy kätevästi sijoittamaan omaan rauhaan.

Asunto on valoisa, tunnelmallinen ja remontoitu säilyttäen alkuperäisiä yksityiskohtia huoneistosta. Pintamateriaalien valinnoissa on huomioitu aikaa kestävät ratkaisut sekä nykyaikainen tyyli. Kodinhoitohuonetila helpottaa arjen askareita ja huoneistolla on käytössä kellari- sekä ullakkovarasto.

Taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla kaukolämpöön kytkettynä pitäen kustannukset matalana. Rakennuksessa on suoritettu 2015 – 2017 mittavat kunnostukset, joissa on huoneistojen lisäksi uusittu rakennuksen tekniikkaa. Tällä hetkellä ei ole tiedossa merkittäviä remontteja.

Sijainniltaan taloyhtiö on rauhallisella alueella tien päässä. Onttola on tunnettu metsä- ja peltomaisemistaan, mutta myös hyvistä kulkuyhteyksistä. Taloyhtiön pihalla on grillialue sekä reilusti nurmea monenlaiseen touhuun.

Joensuuhun matkaa on 10km, lähimpään kauppaan 3,5km (Citymarket ja Lidl), Onttolan koulu sekä päiväkoti löytyvät puolen kilometrin päässä. Vehreältä alueella on loistavat mahdollisuudet ulkoiluun sekä harrastuksiin. Esimerkiksi Lykynlammen urheilukeskus on parin kilometrin päässä.

Olehan yhteydessä niin käydään vilkaisemassa kohdetta.
Olli Vauhkonen
0505186816
olli.vauhkonen@asuntovaris.fi

Huoneita:

5 h

Neliöt:

123.0m2

Asuinalue:

Onttola

Velaton hinta:

217 000 €

Myyntihinta:

200 468 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut