Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Rajahovintie 8

Tarjolla remontoitu ja hyväkuntoinen asunto poikkeuksellisessa miljöössä, ihastuttavassa vanhassa upseeritalossa. Tilaa löytyy isommallekin perheelle ja etätyöskentelyä tekevälle kotitoimiston pystyy sijoittamaan omaan rauhaan.

Asunto on valoisa, tunnelmallinen ja remontoitu kunnioittaen alkuperäisiä yksityiskohtia huoneistosta. Pintamateriaalien valinnoissa on huomioitu aikaa kestävät ratkaisut sekä nykyaikainen tyyli. Huoneisto sijaitsee taloyhtiön toisessa kerroksessa. Kodinhoitohuonetila helpottaa arjen askareita ja huoneistolla on käytössä kellari- sekä ullakkovarasto. Erillinen yhteinen pyörävarasto sijaitsee naapuritalossa.

Taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla kaukolämpöön kytkettynä pitäen kustannukset matalana. Rakennuksessa on suoritettu 2015 – 2017 mittavat kunnostukset, joissa on huoneistojen lisäksi uusittu rakennuksen tekniikka nykyaikaiselle tasolle. Laaja listaus tehdyistä remonteista löytyy ilmoituksen lisätiedoista. Tällä hetkellä ei ole päätöksiä tulevista remonteista. Taloyhtiöön on asennettu valokuituyhteys, joka takaa nopeat yhteydet kodin viihteeseen sekä etätyöskentelyyn.

Sijainniltaan taloyhtiö on rauhallisella alueella tien päässä. Onttola on tunnettu metsä- ja peltomaisemistaan, mutta myös hyvistä kulkuyhteyksistä. Uusi alakoulu sijaitsee turvallisen kävelymatkan päässä. Taloyhtiön pihalla on grillialue sekä reilusti nurmea monenlaiseen touhuun sekä tilaa kasvimaalle. Tontilla on myös kunnostusta vaativa maakellari, joka on mahdollista ottaa uudelleen käyttöön esimerkiksi omavaraista säilytystä varten.

Joensuun keskustaan on 10 minuutin ajomatka eli noin 8km, lähimpään kauppaan 3,5km (Citymarket ja Lidl), Onttolan koulu sekä päiväkoti löytyvät puolen kilometrin päässä. Vehreältä alueella on loistavat mahdollisuudet ulkoiluun sekä harrastuksiin. Esimerkiksi Lykynlammen urheilukeskus on parin kilometrin päässä.

Myyjällä on omistuksessa taloyhtiössä sijaitseva kellarikerrokseen remontoitu erillisellä sisäänkäynnillä oleva huoneisto, joka on kooltaan 67m2. Yhtiöjärjestyksen mukaisesti merkitty kerho/työ/majoitus käyttöön. Tila soveltuu esimerkiksi vastaanottotilaksi omaan yritystoimintaan tai vuokraus / majoituskäyttöön. Huoneistosta löytyvät tyylikkäät saunatilat. Myydään erilliseen hintaan.

Varaa oma esittelyaikasi ja tule tutustumaan tähän uniikkiin kohteeseen.
Olli Vauhkonen
0505186816
olli.vauhkonen@asuntovaris.fi

Huoneita:

5 h

Neliöt:

123.0m2

Asuinalue:

Onttola

Velaton hinta:

199 000 €

Myyntihinta:

183 233 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut