Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Oikopolku 9

Kontiolahden asemankylälle, omalle 5 000 neliömetrin tilalle, vuonna 2013 valmistunut Kontio hirsitalo. Tilava maalämmöllä lämpiävä talo tarjoaa väljät tilat perheen asumiseen. Talon tilat käsittävät yhdessä tasossa neljä makuuhuonetta, avaran keittiön ja olohuoneen yhdistelmän ruokailutiloineen, erillisen WC:n, kodinhoitohuoneen, josta oma uloskäyntinsä takaterasille, kylpyhuoneen, jossa kaksi suihkua, poreallas sekä WC:istuin sekä tilavan saunan. Kodinhoitohuoneen oven edessä kurapiste, joka tuo arjen helppoutta. Olohuoneen ja keittiön osalla korotettu sisäkatto, joka luo avaruutta. Olohuoneessa takka/leivinuuni ja keittiön seinälle asennettu myös ilmalämpöpumppu, jolla tarvittaessa saa vielä säädettyä huoneilman lämpöä. Lämmönjako talon kaikkiin tiloihin vesikiertoisena lattialämmityksenä. Kiinteistön kokonaissähkönkulutus ollut vuonna 2023 noin 14 700 kWh neljän hengen taloudessa ja talvella ei ole talossa villasukilla tarvinnut kulkea.

Pihapiirin muut rakennukset täydentävät kokonaisuuden. Talon vieressä talousrakennus, jossa autotalli, autokatos, toinen katos auton tai vaikka veneen säilytykseen sekä kaksi erillistä varastotilaa. Talousrakennus myös mahdollista liittää talon maalämpöpumpun piiriin. Lisäksi erillinen vuonna 2020 valmistunut saunarakennus, jossa myös vieraat tarvittaessa majoittuvat mukavasti. Rakennuksessa tupa, jossa oma jääkaappi ja vesipiste, kylpyhuone, jossa WC-istuin sekä puulämmitteinen sauna. Saunan kiuasta lämmittäessä tuli loimuaa myös tuvan puolelle lasiluukusta. Rakennuksen edessä terassia, johon upotettu puulämmitteinen palju. Saunarakennuksen ja autokatoksen välissä myös grillikota.

Tilan takaraja rajoittuu pieneen rinteeseen, jonka takana peltoa, jolla viljellään kesäisin viinimarjoja. Kahdella rajalla mäntymetsää, joten piha on hyvin suojaisa. Takapiha ilmansuunnaltaan etelään.

Talo sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä ja etäisyydet alueen palveluihin ja kouluihin on hyvin kohtuulliset. Kontioniemen uudelle koululle matkaa noin 2 kilometriä, Kontiolahden keskustaan noin 5 kilometriä, ensilumen ladulle noin 2 kilometriä, golfkentälle noin 4 kilometriä ja Joensuun keskustaan noin 17 kilometriä. Kontiolahden keskustassa kattavat palvelut.

Taloon ja saunarakennukseen teetetty 3D-esittelyt, mutta parhaiten talon ympäristöineen kokee paikanpäällä tutustuen. Olethan yhteydessä ja sovitaan aika milloin käydään tutustumassa tähän upeaan kokonaisuuteen!

Huoneita:

5 h

Neliöt:

146.0m2

Asuinalue:

Asemankylä

Velaton hinta:

359 000 €

Myyntihinta:

359 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut