Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Puntarikaari 5b

Omaa rauhaa ja paritalon edut Puntarikosken maisemissa! Upealla paikalla sijaitseva asunto, josta löytyy tilaa sitä tarvitsevalle. Lyhyt ajomatka keskustaan ja Pilkon palvelut löytyvät läheltä.

Asunnosta löytyy kolme makuuhuonetta sekä työhuone, joka taipuu tarvittaessa neljänneksi makuuhuoneeksi. Keittiö sekä olohuone ovat yhtä suurta tilaa ja niiden yhteydessä on varaava takka. Erillinen kodinhoitohuone, kylpyhuone sekä kaksi WC:tä antavat helppoutta arkeen. Takapihalta löytyy juuri huollettu terassi, jossa on tilaa nauttia lämpimistä kesäpäivistä.

Päärakennuksen yhteydestä on kahden auton autokatos sekä varastotilaa, joista toinen on lämmitetty ja toinen kylmätila. Lämmin varastotila soveltuu esimerkiksi kotitoimistokäyttöön. Katosten välistä pääsee kätevästi kulkemaan terassia pitkin. Tontilla on lisäksi pressukatos sekä leikkimökki.

Rakennusta on huollettu poikkeuksellisen tunnollisesti ja viimeisimpänä uudistuksena ovat ilmalämpöpumpun asennus, rännien uusiminen, talon maalaus sekä terassien käsittely monien muiden pienempien huoltotöiden lisäksi.

Kiinteistö on jaettu hallinnanjakosopimuksella paritalojen kesken ja asunnon tonttiosuus on hulppeat 5000 neliötä. Veneilyä harrastavalle löytyy vesistöoikeudet ja venepaikka Hyötiäisen kanavan rannalta aivan kävelymatkan päästä.

Kysy lisää ja varaa oma näyttöaikasi, tähän kohteeseen kannattaa tulla tutustumaan!
Olli Vauhkonen
0505186816
olli.vauhkonen@asuntovaris.fi

Huoneita:

5 h

Neliöt:

137.0m2

Asuinalue:

Puntarikoski

Velaton hinta:

236 000 €

Myyntihinta:

236 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut