Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Herastuomarintie 2

Tilavalla kulmatontilla vuonna 2009 valmistunut tilava siistikuntoinen omakotitalo. Talon tilat jakaantuvat kahteen tasoon. Alakerrassa kolme makuuhuonetta, olohuone, keittiö ruokailutiloineen, kodinhoitohuone, kylpyhuone, sauna ja kaksi erillistä WC:tä. Kodinhoitohuoneesta oma uloskäyntinsä, jonka kohdalla kurapiste. Kylpyhuoneessa kaksi suihkua ja saunassa verkkokiuas. Olohuoneesta käynti takapihan terassille ja olohuoneessa vuolukivinen takka. Yläkerrassa aulatila, joka muunnettavissa makuuhuoneeksi, erillinen WC sekä makuuhuone, jonka yhteydessä vaatehuone.

Lattiat asuinhuoneissa laminaattia ja muissa tiloissa lattiat laattaa. Seinäpinnat pääosin maalattu. Kylpyhuone kaakeloitu.

Talossa lämmitysmuotona poistoilmalämpöpumppu, josta lämmönjako alakerrassa vesikiertoisena lattialämmityksenä ja yläkerrassa vesikiertoiset patterit. Molemmissa kerroksissa lisäksi ilmalämpöpumput.

Tontilla lisäksi vuonna 2011 valmistunut autotalli/autokatos. Autotalli on lämmin ja sen yhteydessä lämmintä varastotilaa. Tilavassa autotallissa mahtuu hyvin säilyttämään auton lisäksi vaikka moottoripyörää tai moottorikelkkaa. Lisäksi erillinen puutarhavaja, jossa hyvin tilaa puiden ja muun kylmässä säilyvän säilytykseen.

Niittylahden palvelut ja erinomaiset ulkoilumaastot uimarantoineen aivan talon läheisyydessä.

Pyydä esittely kohteeseen: Niina Tenhonen 050- 518 6816 / Viljami Varis 041-456 3638 / Matti Varis 0500-177 177.

Huoneita:

5 h

Neliöt:

162.0m2

Asuinalue:

Niittylahti

Velaton hinta:

239 000 €

Myyntihinta:

239 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut