Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Kiehiskuja 1 A

Harvinaisella omarantaisella omalla tontilla sijaitseva tasokas, omakotitalomainen, paritalohuoneisto Marjalan saaressa. Huoneiston tilat jakaantuvat kahteen tasoon.

Alakerrassa olohuone, keittiö, makuuhuone, kodinhoitohuone, kylpyhuone, sauna ja erillinen WC. Keittiöstä käynti alakerran lasitetulle terassille, jolta käynti takapihalle ja katetulle terassille. Kodinhoitohuoneen varustukseen kuuluu mm. pesutorni ja käynti takapihalle. Kylpyhuoneessa kaksi suihkua ja saunan ja kylpyhuoneen välinen seinä osin lasia. Saunassa Harvian pallokiuas. Keittiössä integroidut kodinkoneet ja kivitasot. Varaavan takan yhteydessä leivinuuni.

Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, joista toinen muunnettu kotiteatterihuoneeksi. Yläkerran olohuone jaettu kaapistoilla siten, että on saatu yläkertaan makuutila, josta käynti yläkerran lasitetulle parvekkeelle. Yläkerrassa myös erillinen WC.

Kaapistot toteutettu liukuovikaapistoin ja kiinteistössä älykäs kodinohjausjärjestelmä, jolla saa ohjattua kodin toimintoja ja seurattua energian ja veden kulutusta hyvin tarkasti.

Tontilla lisäksi huoneistojen välissä autokatos ja lämmin varasto sekä erillinen rakennus, jossa autotalli. Hintaan sisältyy myös takaterassille upotettu ulkoporeamme sekä rannan laituri.

Kohdetta esittelee ja lisätietoja antavat: Viljami Varis 041-456 3638 / Matti Varis 0500-177 177 tai toimistoltamme: toimisto@asuntovaris.fi / 013-285 280!

Huoneita:

5 h

Neliöt:

157.0m2

Asuinalue:

Marjala

Velaton hinta:

450 000 €

Myyntihinta:

450 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut