Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Metsäniityntie 2a

Omassa rauhassaan, 5 000 neliön omalla tontilla, sijaitseva tilava ja siistikuntoinen vuonna 2007 valmistunut omakotitalo. Talon neljä tilavaa makuuhuonetta tarjoavat hyvät tilat isommankin perheen tarpeisiin tai vaikka kotitoimistoa tarvitsevalle. Talon asuinhuoneiden lattiat miellyttävää vinyyliä ja seinäpinnat osin maalattu, osin tapetoitu. Keittiössä hyvin kaappi- ja laskutilaa. Keittiön yhteydessä myös tilaa isommallekin ruokailuryhmälle. Olohuoneessa tiilestä muurattu leivinuuni, joka yhdessä ilmalämpöpumpun kanssa tukevat talon sähköistä lattialämmitystä. Lattialämmitystä päivitetty alkuperäisestä uusimalla termostaatit älytermostaateiksi. Kodinhoitohuoneen sisäänkäynnin vieressä kurapiste, kylpyhuoneessa kaksi suihkua ja saunassa puukiuas. Kaksi erillistä WC:tä. Olohuoneesta käynti talon terassille ja takapihalle, kodinhoitohuoneen uloskäynnin yhteydessä myös katettu kuisti.

Talon katolle asennettu aurinkopaneelit, joiden vuosituotto on ollut noin 4 000 kWh/vuosi. Tontilla lisäksi erillinen kahden auton autokatos/varastorakennus, joka huoltomaalattu 2022.

Huoneita:

5 h

Neliöt:

160.0m2

Asuinalue:

Kulho

Velaton hinta:

235 000 €

Myyntihinta:

235 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut