Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Iljantie 5

Sotkuman kylällä, tilavalle omalle tontille vuonna 2009 valmistunut omakotitalo, jonka tilat jakaantuvat kahteen tasoon. Alakerrassa avoimella pohjaratkaisulla toteutettu olohuone ja keittiö. Olohuoneessa lämmön- ja tunnelmanluojana pönttöuuni, joka yhdessä ilmalämpöpumpun kanssa hoitavat suurimman osan talon lämmitystarpeista talvipakkasilla. Talon makuuhuoneista kaksi alakerrassa ja kaksi yläkerrassa ja lisäksi molemmissa kerroksissa erilliset WC:t. Kodinhoitohuoneesta uloskäynti takaterassille ja koira-aitaukseen, joka helppo purkaa mikäli on tarpeeton. Kylpyhuoneessa kaksi suihkua ja saunan puukiuas tarjoaa hyvät löylyt.

Olohuoneesta käynti talon isommalle terassille, jolla myös pergola. Talon sivuilla pienet kuistit ja yläkerran toisen makuuhuoneen yhteydessä myös pieni parveke.

Pihapiirissä lisäksi erillinen kahden auton autokatos, jonka päädyssä lämmintä sekä kylmää varastotilaa. Lisäksi erillinen polttopuukatos, jossa myös varastotilaa puutarhavälineille. Myös pihan leikkimökki sisältyy kauppahintaan. Autokatoksen katolle asennettu 2022 aurinkopaneelit, joiden vuosituottoarvio 3 400 kWh ja kiinteistön kokonaissähkönkulutuksen keskiarvo ollut noin 13 500 kWh/vuosi (neljältä henkilöltä).

Huoneita:

5 h

Neliöt:

140.0m2

Asuinalue:

Sotkuma

Velaton hinta:

219 000 €

Myyntihinta:

219 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut