Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Pappilantie 3

Tervetuloa Liperin kirkonkylän läheisyyteen, missä tämä upea omakotitalo odottaa uusia asukkaita! Talo sijaitsee omalla tilavalla rantatontilla, josta avautuu kaunis näkymä järvelle. Rakennukseen aikojen saatossa tehdyt remontit ovat tuoneet modernia ilmettä ja korkeaa asumismukavuutta tähän kahteen tasoon jakautuvaan kotiin.

Yläkerran tilat ovat todellinen helmi, sillä ne mahdollistavat jopa kahden sukupolven asumisen saman katon alla. Alakerrassa voit nauttia oleskelutilasta baareineen, ja saunaosasto tarjoaa rentouttavia hetkiä arjen kiireiden keskellä. Kodinhoitohuone ja tilavat varastotilat tekevät arjen sujumisesta vaivatonta. Lisäksi autotallissa voit harrastaa mieleisiä nikkarointi- ja käsityöprojekteja.

Tontilla sijaitseva erillinen kahden auton autotallirakennus nosto-ovineen tuo lisää mahdollisuuksia autojen säilytykseen tai vaikka harrasteiden pariin. Rannassa oleva aittarakennus ja laituri kutsuvat nauttimaan järven läheisyydestä – täydellinen paikka uimiseen tai kalastukseen.

Tämä kiinteistö on varustettu valokuituliittymällä, joten modernit tietoliikenneyhteydet ovat taattuja. Lisäksi kaikki tarvittavat peruspalvelut ovat helposti saavutettavissa, joten arki sujuu vaivattomasti.

Älä jää paitsi tilaisuudesta hankkia itsellesi tai perheellesi tämä upea ja monipuolinen omakotitalo, joka tarjoaa kaiken mitä voit toivoa idylliseltä maaseudun kodilta. Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi, sillä tämä helmi tulee varmasti kiinnostamaan monia!

Huoneita:

5 h

Neliöt:

132.0m2

Asuinalue:

Liperi

Velaton hinta:

289 000 €

Myyntihinta:

289 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut