Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Solisevantie 3

Tilavalla noin 1,4 hehtaarin tontilla vain noin 20 minuutin ajomatkan päässä Joensuun keskustasta ja noin 10 minuutin ajomatkan päässä Kontiolahden keskustasta sijaitseva tilava omakotitalo. Takapiha rajoittuu Uilonpuroon, jossa mukava virkistäytyä oman pihasaunan löylyjen jälkeen. Talon tilat sopivat hyvin isommallekin perheelle, neljä väljää makuuhuonetta tarjoavat joustavasti tilaa myös kotitoimistoa kaipaavalle. Olohuone on laskettu muuta lattiapintaa alemmaksi, joten kattokorkeuden ja isojen ikkunoiden ansiosta tila on hyvin avara. Tilava takkahuone on myös moneen toimintaan sopiva tila, unohtamatta tilavaa kahden auton autotallia.

Talon lämmitys muutettu maalämpöön 2011, jolloin myös uusittu lämmitysputkistot ja patterit. lisäksi olohuoneessa takka/leivinuuni ja taloon asennettu myös ilmalämpöpumppu. Ilmanvaihto on toteutettu koneellisena lämmöntalteenotolla.

Pihapiirissä lisäksi piha-sauna, aitta, katos sekä grillikota, joka tehty vuonna 2018.

Huoneita:

5 h

Neliöt:

188.0m2

Asuinalue:

Jakokoski

Velaton hinta:

179 000 €

Myyntihinta:

179 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut