Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Hovilantie 8

Rauhallisella ja aurinkoisella sijainnilla oleva tunnollisesti pidetty koti tarjolla uusille asukkaille. Tilaa löytyy isommallekin perheelle usean makuuhuoneen ansionsa ja avokeittiö sekä erillinen olohuone antavat mukavasti väljyyttä oleskelutiloihin.

Käyttökustannukset ovat edulliset jyhkeän uunin sekä ilmalämpöpumpun ansiosta. Vuosittaisessa sähkönkulutuksessa on huomioitu puun käyttöä noin 8 kuutiota vuodessa.

Tärkeimpiä remontteja on tehty vuosien varrella, kuten käyttövesiputket -98, vesikatto -04, ikkunaremontti -09 ja keittiöremontti -10. Lisäksi kymmenen vuoden sisällä on uusittu sähköpatterit, välipohjan lisäeristys, räystäslaudat uusittu sekä asennettu ilmalämpöpumppu. Talo on laajennettu -93.

Tontti sijaitsee tien päässä ja nousee mäelle antaen mukavasti korkeuseroa. Suojaisalta takapihalta löytyy esimerkiksi mansikkamaa, omenapuita ja marjapensaita. Erillisessä talousrakennuksessa on autotallin lisäksi kylmävarasto ja puuliiteri.

Lyhyt ajomatka Tohmajärven palveluiden äärelle. Alakoulu, yläkoulu sekä lukio sijaitsevat Sivistyskeskus Ahjossa 2,7km päässä.

Olethan yhteydessä niin kerron mielelläni lisää!
Olli Vauhkonen
0505186816
olli.vauhkonen@asuntovaris.fi

Huoneita:

5 h

Neliöt:

128.0m2

Asuinalue:

Ristee

Velaton hinta:

109 000 €

Myyntihinta:

109 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut