Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Kristallikuja 5

Jokinäkymä, omaa rauhaa ilman rajanaapureita, edulliset asuinkustannukset sekä tilaa harrastuksille ja perheelle? Tämä koti vastaa näihin ja moneen muuhun vaatimukseen. Palveluiden äärelle on kohtuullinen matka, menitpä autolla tai pyöräillen.

Sisätilat ovat avarat, toimivat ja siistikuntoiset. Eteisen lisäksi löytyy aula, josta on käynti makuuhuoneiden ja wc tilan lisäksi avokeittiöön, joka on remontoitu 2020. Isoimmasta makuuhuoneesta on käynti suoraan kylpyhuoneeseen sekä kodinhoitohuoneeseen. Kodinhoitohuoneen uloskäynnistä pääsee kätevästi esimerkiksi ulos vilvoittelemaan saunan jälkeen. Yläkerrasta löytyy varaus kolmelle huoneelle sekä aula/keittiölle.

Autotalli on tilava ja varustettu lattiakaivolla ja lämmityksellä. Erillinen varasto toimii esimerkiksi harrastevälineiden säilytyksessä ja sieltä löytyy kylmäkellari.

Lämmitys on toteutettu lattialämmityksellä laatoitetuissa tiloissa ja muualla pattereilla. Lisälämmönlähteenä on varaava leivinuuni, joka soveltuu myös hyvin ruuanlaittoon. Ilmanvaihtokone on varustettu lämmön talteenotolla. Saunasta löytyy pehmeät löylyt antava puukiuas.

Kaunis ja vehreä tontti on aidattu, antaen komean näkymän Utran saarten suuntaan Pielisjoelle. Takapiha on etelän suuntaisesti, joten auringonvaloa tontilla riittää vuorokauden ympäri.

Rakennuksia on kunnostettu tunnollisesti vuosien varrella: Kylpyhuonetilat, sauna ja kodinhoitohuone on laatoitettu vuonna 2007 ja samalla asennettu lattialämmitys, puhallusvillaa lisätty yläpohjaan vuonna 2014, keittiöremontti sekä uusi keskuspölyimuri vuonna 2020, uudet lumiesteet, harjapeltitiivisteet uusittu, katon kulkusillat uusittu, peltikaton ruuvit kiristetty ja osa vaihdettu vuonna 2021, terassien maalaus, sokkelin vieruskivetys uusittu ja sokkeli maalattu, ulkovalaistusta uusittu vuonna 2022.
Laminaatteja, tapetointia ja seinien maalausta on toteutettu tarpeen mukaan.

Palvelut löytyvät läheltä. Kauppaan matkaa on 240 metriä, kouluun 750 metriä, päiväkotiin 290 metriä ja terveysasemalle 3 kilometriä. Uima- sekä venepaikat löytyvät 200 metrin päästä.

Tähän kohteeseen on helppo ihastua ja se on nähtävä paikanpäällä, joten olethan yhteydessä ja sovit oman näyttöaikasi.
Olli Vauhkonen
0505186816
olli.vauhkonen@asuntovaris.fi

Huoneita:

5 h

Neliöt:

130.0m2

Asuinalue:

Utra

Velaton hinta:

309 000 €

Myyntihinta:

309 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut