Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Jokikatu 7

Poikkeuksellinen huoneisto Joensuun Tähtitornin yhdennessätoista kerroksessa. Huoneiston ikkunat ja kolme lasitettua parveketta avautuvat kolmeen eri ilmansuuntaan ja huoneisto käsittää rakennuksen etelänpuoleisen päädyn. Avarat näkymät avautuvat niin kaupungin keskustaan, joelle, jokea pitkin järvelle. Huoneiston tilat käsittävät viisi huonetta, keittiön ruokailutiloineen, tilavan olohuoneen, erillisen WC:n sekä kodinhoitotilan, jonka yhteydessä toinen WC ja jonka kautta käynti kylpyhuoneeseen ja saunaan. Huoneistoon on asennettu rakennusvaiheessa jäähdytysjärjestelmä, jolla voi huoneiston lämpötilan säätää kesähelteillä haluamalleen tasolle. Huoneiston lämmitys on toteutettu vesikiertoisella lattialämmityksellä, jossa lämmönlähteenä kaukolämpö. Huoneistossa on lisäksi keskuspölynimuri, josta pölyt menevät taloyhtiön yhteiseen säiliöön.

Huoneiston yhteydessä mahdollista hankkia autohallipaikka erillisenä osakkeena. Autopaikkaan kuuluu myös tilava lisävarasto.

Taloyhtiössä monitoimitila ja talopesula.

Kohdetta esittelee ja lisätietoja antavat: Viljami Varis 041-456 3638 / Matti Varis 0500-177 177

Huoneita:

5 h

Neliöt:

131.0m2

Asuinalue:

Penttilä

Velaton hinta:

550 000 €

Myyntihinta:

550 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut