Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Markontie 10a

Heti vapaa ja rauhallisella sijainnilla oleva omakotitalo, joka tarjoaa tilat isommallekin perheelle. Remonttia on tehty vuosien varrella tunnollisesti ja pintoja päivitetty nykyaikaiseksi. Sijainti on päättyvän tien päässä ja lenkkeilymaastot sekä hiihtoladut lähtevät tontin vierestä.

Huoneisto käsittää neljä makuuhuonetta, joista yksi on tällä hetkellä varastokäytössä, avokeittiön, tilavat kodinhoitohuone -sekä pesuhuonetilat, suojaisan sisäpihalla olevan terassin sekä autotallin. Saunasta löytyy pehmeät löylyt antava puukiuas. Varastotilaa on reippaasti kausitavaroiden säilytykseen. Eristetty autotalli on mitoitettu kahdelle autolle ja varustuksena löytyy huoltomonttu.

Lämmityskustannukset pysyvät maltillisina varaavien tulisijojen sekä ilmalämpöpumpun avulla. Mainittavina remontteina ovat katto-, kylpyhuone- sekä keittiön uudistaminen. Pintoja on päivitetty vuosien saatossa tarpeen mukaan.

Kiinteistöllä on talon lisäksi erillinen piharakennus, joka toimii säilytystilana tai puuliiterinä sekä roskakatos. Etupihalla on mukavasti tilaa pihaleikeille sekä auton säilytykselle.

Välimatkaa lähimpään kauppaa on 1km, koululle 1,3km sekä terveyskeskuksen palveluihin 1,5km.

Tätä kaunista kotia kannattaa tulla katsomaan, joten olethan yhteydessä ja varaat oman esittelyaikasi.
Olli Vauhkonen
0505186816
olli.vauhkonen@asuntovaris.fi

Huoneita:

5 h

Neliöt:

118.0m2

Asuinalue:

Keskusta

Velaton hinta:

97 000 €

Myyntihinta:

97 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut