Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Porkkatie 1

Todella tilava ja ainutlaatuinen rivitalon päätyhuoneisto tarjolla arvostetulla Hukanhaudan asuinalueella. Tämä huoneisto erottuu edukseen tilojensa laajuudella ja yksilöllisellä suunnittelulla. Huoneiston neljä tasoa tarjoavat monipuolisen ja toimivan tilajärjestelyn.

Sisääntulokerroksessa sijaitsee käytännöllisesti yksi makuuhuone, takkahuone, kylpyhuone sekä sauna, mikä tarjoaa mahdollisuuden rentoutua ja nauttia omasta rauhasta. Lisäksi täältä löytyy erillinen WC ja vaatehuone, mikä lisää asumismukavuutta.

Seuraavalla tasolla avautuvat avara olohuone ja moderni keittiö ruokailutiloineen, luoden viihtyisän ympäristön yhteisiin hetkiin perheen ja ystävien kanssa. Olohuoneesta on käynti huoneiston terassille ja takapihalle, mikä mahdollistaa ulkoilun ja luonnon läheisyyden kokemisen omassa kodissa.

Seuraavalta tasolta löytyvät kaksi makuuhuonetta, kaksi vaatehuonetta sekä erillinen WC. Toisen makuuhuoneen yhteydessä on myös parveke, mikä lisää mahdollisuuksia nauttia ulkoilmasta ja kauniista ympäristöstä.

Ylimmällä tasolla sijaitsee yksi iso tila, joka toimii monipuolisesti joko makuuhuoneena tai vaikka harrastetilana, tarjoten joustavuutta asukkaiden tarpeisiin. Lisäksi yläkerrasta löytyy kylpyhuone suihkukaapilla, mikä lisää käytännöllisyyttä ja mukavuutta.

Huoneiston pinnoilta ja kalusteilta on tehty täydellinen muodonmuutos vuosien 2016-2024 aikana, mikä takaa modernin ja laadukkaan asumisympäristön. Lisäksi taloyhtiössä on tehty hyvin peruskorjauksia, kuten käyttövesiputket vuonna 2001, ikkunat vuonna 2014 ja vesikatot vuonna 2018, mikä lisää asumisen huolettomuutta ja viihtyisyyttä.

Huoneistoon asennettu kolme ilmalämpöpumppu, jotka auttavat huoneiston lämmityksessä talvisin ja joilla saa säädettyä huonelämpötilan haluamalleen tasolle kesähelteillä.

Alueella on erinomaiset kehittyvät palvelut ja ulkoilumaastot, mikä tekee tästä kodista ihanteellisen valinnan niin perheille kuin aktiivista elämäntapaa arvostaville.

Tule tutustumaan tähän ainutlaatuiseen ja tilavaan kotiin, joka tarjoaa laatua ja mukavuutta vaativammallekin asukkaalle.

Huoneita:

5 h

Neliöt:

199.0m2

Asuinalue:

Hukanhauta

Velaton hinta:

279 000 €

Myyntihinta:

271 134 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut