Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Länsikatu 10

Nyt olisi tarjolla persoonallinen koti eteläiseltä ruutukaavalta!

Tämä koti on rivitalon päätyhuoneisto, jossa asuintilat jakautuvat kahteen kerrokseen.
Tuulikaapin yhteydessä on kätevä arkieteinen, joka kätkee sisäänsä isommankin perheen ulkoiluvarusteet. Alakerran takkahuoneen katseenvangitsijana toimii ikkunoiden värikäs lyijylasi, joka tuo särmää koko huoneeseen! Lisäksi alakerrassa on makuuhuone, erillinen wc sekä kodinhoitohuone kahdella vaatehuoneella. Kylpyhuoneen ja saunan yhteydessä pukeutumistila. Eteisaulasta lähtevät portaat yläkertaan ja omalle takapihalle pääsee takkahuoneesta.

Yläkerran kolmesta makuuhuoneesta kaksi on yhtenäistetty osittain avonaisen seinän avulla. Seinä on mahdollista laittaa umpeen, ja saada näin kaksi erillistä makuuhuonetta. Kolmannessa yläkerran makuuhuonessa on vaatehuone sekä erillinen wc. Isossa olohuoneessa on paljon tilaa yhteiselle ajanvietolle. Keittiön yhteydessä on erillinen ruokailutila, johon mahtuu suurempikin ruokailuryhmä. Tästä kodista ei taatusti lopu tila kesken!

Ulko-ovessa on YALE-sähkölukko. Huoneistolle kuuluu autotallipaikka, johon mahtuu hyvin isompikin auto. Autotallin yhteydessä on huoneistolle kuuluva varasto.

Tämän kohteen sijainti on loistava! Aivan tiedepuiston läheisyydessä on rauhallista asustaa eikä urheilu- tai ulkoilupaikkoja tarvitse lähteä kaukaa hakemaan, ne löytyvät kätevästi tien toiselta puolelta. Lisäksi kodin läheisyydestä löytyy niin päiväkoti, lukio kuin yliopistokin!

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan tähän kohteeseen.

Huoneita:

5 h

Neliöt:

237.0m2

Asuinalue:

Eteläinen ruutukaava

Velaton hinta:

310 000 €

Myyntihinta:

296 710 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut