Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Särkäntie 10

Kohteesta on 3D esittely.

Siihtalan arvostetulla asuinalueella sijaitseva rakennusarkkitehtien Suonmaa & Santalan suunnittelema uniikki kohde, joka on uudistettu kauttaaltaan nykyaikaiseksi. Tilaa sekä mukavuuksia löytyy niitä arvostaville ja asunnon yksityiskohdat on mietitty kodikkuutta silmällä pitäen.

Yläkerroksen pääsisäänkäynnistä olohuone/avokeittiö avautuvat suoraan eteisestä ja kutsuvat viihtymään. Suuret ikkunat tuovat valoa ja lisäävät tilan tuntua koko huoneistoon. Yläkerran päämakuuhuoneen yhteydessä on oma vaatehuone ja suihkutila. Tämän lisäksi yläkerrasta löytyy kaksi muuta makuuhuonetta ja wc. Parvekkeita on kaksi kappaletta, joista toiselle mahtuu ruokailuryhmä.

Alakerrasta löytyvät kodin tekniset tilat, pesuhuonetilat, wc, kodinhoitohuone, makuuhuone, erillinen keittiönurkkaus, takkahuone sekä uima-allas. Uloskäyntejä on kaksi kappaletta, toinen sisäpihalle ja toinen autotallin edustalle. Lämmin autotalli on mitoitettu kahdelle autolle. Suojaisalta sisäpihalta löytyy terassi, johon on mukava mennä vilvoittelemaan esimerkiksi saunan jälkeen.

Kiinteistön raja-aidat on juuri uusittu ja istutukset antavat vehreyttä tontille. Rakennusoikeutta on vielä jäljellä esimerkiksi piharakennuksen tekemiseen.

Keskustan palvelut sijaitsevat kävelymatkan päässä. Lähimpään kouluun ja päiväkotiin on matkaa alle kilometri ja kauppoihin matkaa tulee parin kilometrin verran.

Tämä kohde pääsee oikeuksiinsa paikanpäällä, joten olethan yhteydessä ja varaat oman esittelysi.

Olli Vauhkonen
050 518 6816
olli.vauhkonen@asuntovaris.fi

Huoneita:

6 h ja enemmän

Neliöt:

200.0m2

Asuinalue:

Siihtala

Velaton hinta:

469 000 €

Myyntihinta:

469 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut