Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Lampitie 5

Tasokkaasti toteutettu ja tilava kivitalo Kontiolahden sataman ja palveluiden läheisyydestä. Vuotuinen sähkönkulutus pitkäaikaisella seurannalla 8000 – 9000 kWh/vuosi sisältäen lämmitys- ja käyttösähkön.

Toimiva ja selkeä pohjaratkaisu tekee talosta viihtyisän. Kotona työskentelevälle mahdollisuus rauhalliseen työympäristöön esimerkiksi alakerrasta löytyvässä makuuhuoneessa.

Lattiamateriaaleina käytetty laattaa ja parkettia, seinäpinnoissa maalia sekä tapettia. Molemmissa kerroksissa muuratut, laattapintaiset tulisijat ja yläkerran tulisijassa myös leivinuuni. Keittiössä Puustellin tasokkaat ja siistikuntoiset kaapistot ja AEG/Electroluxin kodinkoneet. Keittiötasot käyttöä kestävää puristekiviä.

Talon yhteydessä on tilava ja lämmin autotalli, josta löytyy hyvin säilytystilaa Puustellin kaapistojen ansiosta. Autotalliin käynti sisätilojen kautta. Pihalta löytyy lisäksi autokatos, jonka yhteydessä säilytystilaa. Talon yläpihalle johtaa kävelytie talon reunustaa pitkin.

Tule tutustumaan ja ihastumaan tähän kauniseen kotiin. Järjestän näyttöjä joustavasti.

Olli Vauhkonen
puh. 050 518 6816
email. olli.vauhkonen@asuntovaris.fi

Huoneita:

5 h

Neliöt:

179.0m2

Asuinalue:

Kontiolahti

Velaton hinta:

329 000 €

Myyntihinta:

329 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut