Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Viljapellontie 36

Kydön viihtyisellä pientaloalueella omalla tontilla sijaitseva vuonna 2011 valmistunut omakotitalo.

Taloon sisäänkäytäessä avautuu tilava eteinen, jonka yhteydestä löytyy säilytystilaa liukuovikaapistoin. Eteisestä asuintiloihin käytäessä löytyy kaksi makuuhuonetta ja erillinen wc.

Olohuoneeseen astuessa avautuvat näkymät talon sisäpihalle. Olohuoneessa ja keittiössä korkea huonekorkeus, joka entisestään lisää avaruutta ja tilan tuntua. Toimivassa ja tilavassa keittiössä on mukava laittaa ruokaa. Olohuoneen yhteydestä löytyy talon kolmas makuuhuone, jossa on tyylikäs ja käytännöllinen läpikuljettava vaatehuone.

Talossa erillinen kodinhoitohuone, josta oma uloskäynti kuraeteisellä. Kodinhoitohuoneesta löytyy hyvin säilytystilaa.

Talossa lämmitysmuotona energiatehokas maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Lisäksi olohuoneen yhteydestä löytyy varaava takka.

Lisäksi talosta löytyy monikäyttöinen tv-tila, joka taipuu moneen käyttötarkoitukseen. Erillinen työhuone täydentää talon monipuoliset tilat. Talo varustettu valokuituliittymällä, joka takaa nopeat tietoliikenneyhteydet.

Kylpyhuoneen yhteydestä löytyy talon toinen erillinen wc. Kylpyhuoneessa on aistittavissa spa-tunnelmaa. Pesutilat ovat varustettu poreammeella ja kahdella suihkulla. Tilavassa saunassa on mukava rauhoittua ja nauttia löylyistä.

Talon yhteydessä on erillinen autotallirakennus, josta löytyy autotallin lisäksi autokatos ja kaksi varastoa.

Huoneita:

6 h ja enemmän

Neliöt:

169.0m2

Asuinalue:

Kytö

Velaton hinta:

335 000 €

Myyntihinta:

335 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut