Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Metsolankatu 2b

Siistikuntoinen, laajasti remontoitu vuonna 1988 valmistunut omakotitalo, suositulla Karsikon vanhalla omakotitaloalueella vain n. 3 kilometrin päässä torilta. Talo omalla tontilla.

Alakerrassa lattiat laminaattia ja seinäpinnat maalattu, yläkerrassa lattiat parkettia ja seinät maalattu.

Alakerrassa olohuone, keittiö, yksi makuuhuone, kylpyhuone sekä sauna, erillinen wc. Eteisestä käynti myös talon lämpimään autotalliin ja varastoon.

Yläkerrassa neljä makuuhuonetta, joista kahdessa kaapistoja. Yhdestä makuuhuoneista käynti yläkerran parvekkeelle.

Vuonna 2006 remontoitu kylpyhuone kaakeloitu ja varustettu mm. lattialämmityksellä ja kahdella suihkulla. Sauna myös remontoitu 2006 ja kiukaana hetivalmis Helon saunatonttu kiuas.

Olohuoneesta käynti takapihan terassille ja takapihalle. Erikoisuutena takapihalla piharakennus, jossa varastotilaa ja siistikuntoinen puulämmitteinen sauna.

Talotekniikasta uusittu mm. ilmanvaihto koneelliseksi ilmanvaihdoksi lämmöntalteenotolla, sähköpatterit uusittu, pihan salaojitusta uusittu, tulisija uusittu, kaikki puuosat huoltomaalattu yms. Pyydä tarkempi laaja listaus, vuosina 2004-2015, tehdyistä remonteista toimistoltamme!

Huoneita:

6 h ja enemmän

Neliöt:

117.0m2

Asuinalue:

Karsikko

Velaton hinta:

229 000 €

Myyntihinta:

229 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut