Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Hiekkalantie 15

Tarjolla poikkeuksellisen tasokkaasti remontoitu talo viihtyisältä Utran alueelta luonnon läheisyydestä.

Tilaa löytyy myös suurelle perheelle, sillä yläkerrasta löytyy neljä makuuhuonetta ja alakerrasta kaksi. Piharakennuksena autotalli, jonka yhteydestä löytyy varastotilaa.

Taloa on remontoitu urakoitsijan toimesta hyvin laajasti ja tästä löytyy tarkka listaus. Materiaaleissa ja kodinkoneissa on huomioitu laatu sekä käyttömukavuus. Olohuoneen yhteydestä löytyy tunnelmallinen pönttöuuni ja keittiöön on sijoitettu pikkuhella, jossa on mukava keittää esimerkiksi aamukahvit mokkapannulla. Kodinhoitohuoneeseen on käynti takapihan kautta.

Ulkomaalaus tehty 2016.

Tontti rajoittuu puistoon, jossa kulkevat Utran luontoreitit. Hiihtoa harrastavalle ladut lähtevät suoraan takapihan tuntumasta. Sijainti on viihtyisällä alueella ja suuren tontin ansiosta omaa rauhaa on mukavasti. Takapihalta löytyy suurehko terassi, johon ilta-aurinko paistaa mukavasti.

Läheltä löytyy ruokakauppa, koulu sekä päiväkoti. Jalan tai pyörällä kulkuyhteydet menevät turvallisesti kevyen liikenteen väyliä pitkin ajatellen esimerkiksi perheen pienimpiä.

Olehan yhteydessä niin lähdetään tutustumaan tähän kauniiseen kotiin.

Olli Vauhkonen
050 518 6816
olli.vauhkonen@asuntovaris.fi

Huoneita:

6 h ja enemmän

Neliöt:

192.0m2

Asuinalue:

Utra

Velaton hinta:

258 000 €

Myyntihinta:

258 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut