Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Koira-Aho 1 B

Tarjolla ainutlaatuinen kohde monenlaiseen käyttöön niin perheelle kuin yritystoiminnalle hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Entinen koulurakennus ja opettajien asuntola on muutettu asuin- sekä majoituskäyttöön. Tällä hetkellä vuokraustoimintaa sekä yhteisöllistä asumista.

Valmius perustaa asunto-osakeyhtiö esimerkiksi yritys- tai sijoitustoimintaa varten. Kaupan yhteydessä voi lunastaa samalla irtaimistoa, kuten kalusteita, astiastoja ja keittiövälineistöä pitopalvelukäyttöön, joogasalin välineistö, työkaluvarasto/pienkoneita, lumikenkiä ja talvisaappaita.

Koulurakennus on muutettu asuintiloiksi, josta löytyy neljä isoa makuuhuonetta, olohuone ja takkahuone, jumppasali, hierontahuone, 4wc:tä ja suihkutilat. Makuuhuoneet on varustettu parvella. Tilat on remontoitu asuinkäyttöön muuton yhteydessä.

Opettajien asuntola on muutettu rivitaloksi, josta löytyy neljä peruskuntoista huoneistoa (34m2, 85m2, 58m2 ja 45m2). Huoneistoissa omat suihkutilat ja WC:t. Alakerrasta löytyy kunnostettu puusauna, kerhotilaa, pannuhuone sekä lämmintä varastotilaa.

Kiinteistöllä on asuinrakennusten lisäksi tunnelmallinen kota sekä talousrakennus. Tilaa löytyy esimerkiksi eläinten pitoon sekä maanviljelyyn. Muuta liikennettä alueella ei ole, joten sijainti on rauhallinen sekä turvallinen.

Lähellä on kirkasvetinen lampi uintipaikalla ja Joensuuhun ajomatkaa tulee puoli tuntia. Lähin kauppa ja koulu sijaitsevat Viinijärvellä, noin 6 km päässä.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja varaa oma näyttöaikasi. Tämä kohde on koettava paikanpäällä!
Olli Vauhkonen
0505186816

Huoneita:

6 h ja enemmän

Neliöt:

630.0m2

Asuinalue:

Ahonkylä

Velaton hinta:

49 000 €

Myyntihinta:

49 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut