Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Kortelahdentie 9a

Höytiäisen rannalta upea omalla 1,21 hehtaarin tontilla sijaitseva vapaa-ajan asunto kokonaisuus, jossa on helppo viihtyä!

Pihaan ajaessa avautuvat kauniit järvinäkymät ja ihastuttava pihapiiri, josta löytyvät mökkirakennus, rantasauna, varastorakennus, leikkimökki sekä grillikota. Päärakennus on vuonna 2003 valmistunut hirsimökki, jossa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö sekä kylpyhuone. Lämmitysmuotona on sähkölämmitys, jonka lisäksi ilmalämpöpumppu sekä Kermansaven varaava takka.

Pihan nurmialueen toisella puolella, rannan läheisyydestä löytyy hirsirunkoinen rantasauna. Rantasaunan tuvan puoli soveltuu esimerkiksi majoitustilaksi. Rantasaunassa on mukava nauttia hyvistä löylyistä, jonka jälkeen on mukava pulahtaa uimaan Höytiäisen kirkkaaseen veteen!

Matkaa Joensuun keskustaan on noin 25 minuutin ajomatka. Pilkon Citymarketin ja Lidlin palvelut löytyvät ajomatkan varrelta noin 15 minuutin ajomatkan päästä.

Sovi oma esittelysi ja tule ihastumaan tähän kokonaisuuteen! Tämä on nähtävä paikan päällä!

Niko Vänskä
puh. 040 8419225
niko.vanska@asuntovaris.fi

Huoneita:

kolmio

Neliöt:

62.0m2

Asuinalue:

Onttola

Velaton hinta:

230 000 €

Myyntihinta:

230 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut