Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Roivalantie 8c

Viehättävä kesämökki Eimisjärven rannalla – täydellinen paikka nauttia luonnon rauhasta!

Mökki on rakennettu perinteiseen suomalaiseen mökkityyliin ja sulautuu ympäröivään luontoon. Mökki on suunniteltu avoimeksi tilaksi, jossa on viihtyisä oleskelualue ja keittiö. Ikkunat tuovat runsaasti luonnonvaloa sisään ja tarjoavat upeat näkymät ympäröivään maisemaan. Mökki on varustettu parvella, jossa on nukkumatilaa. Täällä voit nauttia rauhallisista yöunista ja herätä aamulla lintujen lauluun.

Lisäksi kiinteistöllä on erillinen saunarakennus, joka tarjoaa täydellisen paikan rentoutumiseen ja löylyjen nauttimiseen. Saunarakennuksessa lisäksi tupa, jonka yhteydessä ollut keittokomero. Saunan jälkeen voit viilentää itsesi Eimisjärven raikkaissa vesissä tai nauttia auringosta rannalla. Kiinteistöllä on myös käytännöllinen varastorakennus, jossa voit säilyttää kalastusvälineesi tai muita tarvikkeita. Kiinteistöllä sijaitsee venevalkama.

Tämä mökki tarjoaa sinulle mahdollisuuden paeta arjen kiireitä ja nauttia luonnonläheisestä elämästä. Eimisjärven kauniit maisemat ja rauhallinen ympäristö luovat täydellisen puitteen rentoutumiselle ja virkistäytymiselle. 4,8 hehtaarin tilalla myös hyvin puustoa eli metsätöistä tykkäävälle ns. puuhastelupalsta samassa. Tule ja koe tämä ainutlaatuinen kesämökki omaksi paratiisiksesi!

Huoneita:

yksiö

Neliöt:

22.0m2

Asuinalue:

Tuupovaara

Velaton hinta:

49 000 €

Myyntihinta:

49 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut