Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Kokkomäentie 2

Tämä siistikuntoinen kahden makuuhuoneen koti tarjoaa kodikasta asumista vuonna 1989 valmistuneessa taloyhtiössä, jossa lämmitysmuotona on kaukolämpö. Sijainti on erinomainen, sillä hyvät kulkuyhteydet ovat taattu niin pyörällä, autolla kuin julkisellakin liikenteellä. Bussipysäkki sijaitsee aivan taloyhtiön kulmalla, mikä tekee liikkumisesta vaivatonta.

Asunto on siistikuntoinen, jonka pintoja on remontoitu laajasti. Keittiö on saanut uuden ilmeen ja varustettu moderneilla kodinkoneilla. Eteisessä ja keittiössä lattiat ovat vinyyliä, kun taas makuuhuoneissa ja olohuoneessa on laminaattilattiat. Seinät ovat pääosin maalattuja. Kaksi makuuhuonetta tarjoavat mukavasti tilaa, ja kummassakin on säilytystilaa kaapistoin. Kylpyhuone on siistissä peruskunnossa ja varustettu pesukoneliitännällä. Lisäksi asunnosta löytyy oma sauna.

Noljakan koulu on kivenheiton päässä, ja hyvät ulkoilumaastot kutsuvat tutustumaan vehreään ympäristöön. Alle kilometrin päässä sijaitsee Noljakan kauppakeskus, josta löytyy monipuoliset palvelut eikä Pilkonkaan kaupat ole pitkän matkan päässä!

Sovi oma esittelysi ja tervetuloa tutustumaan asuntoon!

Huoneita:

kolmio

Neliöt:

73.5m2

Asuinalue:

Noljakka

Velaton hinta:

85 000 €

Myyntihinta:

85 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut