Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Työmiehenkatu 9b

Tervetuloa tutustumaan vuonna 1974 valmistuneeseen, kauniisti ylläpidettyyn omakotitaloon, joka sijaitsee halutulla ja perinteikkäällä Mutalan asuinalueella. Tämä kolmen makuuhuoneen koti tarjoaa hyvin tilaa ja mukavuutta koko perheelle.

Kodissa on kolme makuuhuonetta, joista kahdessa on käytännölliset vaatehuoneet. Avara olohuoneesta näkymät vehreälle pihamaalle suurten ikkunoiden kautta, luoden valoisan ja viihtyisän ilmapiirin. Kylpyhuoneeseen kulku kodinhoitotilan kautta, josta oma uloskäynti talon sivustalle. Siistikuntoisessa saunassa on mukava rentoutua ja nauttia löylyistä. Talossa on kaksi wc:tä, joista toinen erillisenä wc:nä eteisen käytävän varrella ja toinen kylpyhuoneen yhteydessä.

Kokonaisuuden kruunaavat kaksi kylmää varastoa, jotka tarjoavat runsaasti säilytystilaa, sekä sähköisellä nosto-ovella varustettu autotalli.

Taloon on tehty runsaasti peruskorjauksia vuosien varrella, kuten kattoremontti, käyttövesiputkistoremontti, viemäreiden sukitus, ikkunoiden uusiminen sekä sähköjen uusiminen.

Talo sijaitsee omalla, 844 m² tontilla, joka tarjoaa vehreän ja rauhallisen pihapiirin.

Talo on kuntotarkastettu 06/2024.

Sovi oma esittelyaikasi ja tervetuloa tutustumaan kohteeseen!

Huoneita:

4 h

Neliöt:

119.0m2

Asuinalue:

Mutala

Velaton hinta:

155 000 €

Myyntihinta:

155 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut