Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Tietotie 6

Tervetuloa tutustumaan tähän vuonna 2007 valmistuneeseen omakotitaloon, joka sijaitsee rauhallisella ja turvallisella Heinävaaran asuinalueella. Tilava 2285 neliön oma tontti tarjoaa runsaasti tilaa erilaisille puuhasteluille ja viihtymiselle. Tämä koti on erityisen houkutteleva vaihtoehto lapsiperheille, sillä alueelta löytyy kaikki tarvittava arjen sujuvuuteen.

Talon suunnittelussa on panostettu toimivaan ja avaraan pohjaratkaisuun, joka luo viihtyisän ympäristön niin perheen yhteisille hetkille kuin omaan rauhaan. Keskeisellä paikalla oleva takka/leivinuuni ei ainoastaan luo tunnelmaa, vaan myös pitää sähkönkulutuksen maltillisena, mikä on etu niin ympäristölle kuin taloudenkin kannalta.

Alueen palvelut, kuten Heinävaaran koulu, ovat kätevästi lähellä, mikä tekee päivittäisestä arjesta sujuvaa. Voitte huoletta nauttia yhteisistä lenkeistä tai retkistä lähiluontoon, kun tiedätte kodin olevan hyvien yhteyksien päässä.

Tontilla sijaitseva erillinen rakoliiteri tarjoaa kätevän tilan puun säilytykseen, mikä on erityisen käytännöllistä talven lähestyessä.

Talo kuntotarkastettu lokakuussa 2023.

Tule ja ihastu tähän viehättävään omakotitaloon Heinävaaran sydämessä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin järjestämme sinulle sopivan ajan esittelylle. Tervetuloa kotiin!

Huoneita:

4 h

Neliöt:

115.0m2

Asuinalue:

Heinävaara

Velaton hinta:

145 000 €

Myyntihinta:

145 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut