Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Rahavaarantie 404

Myydään viehättävä kesämökkikokonaisuus, joka sijaitsee noin 40 minuutin ajomatkan päässä Joensuun keskustasta Kiihtelysvaaran Palojärven rannalla. Tämä kokonaisuus koostuu kahdesta mökistä sekä aputiloista, tarjoten upeat puitteet rentouttavalle lomalle.

Uudempi mökki valmistui vuonna 2003 ja se on tehty ympärivuotiseen käyttöön. Mökin hirsirunko on eristetty pellavaeristeellä, mikä takaa hyvän eristyskyvyn. Lisäksi vanhempi mökki, joka valmistui vuonna 1975, on peruskorjattu uuden mökin rakentamisen jälkeen. Tämän ansiosta molemmissa mökeissä on mukavat majoitustilat, jotka sopivat mainiosti kahden sukupolven majoittamiseen kesällä.

Oma hiekkapohjainen uimaranta laitureineen. Tämä tarjoaa helpon ja virkistävän mahdollisuuden nauttia kesäpäivistä järven rannalla. Lisäksi tilalla on hyvin puustoa, joten polttopuut ovat saatavilla omasta metsästä. Sijainti on myös suojaisa, mikä luo rauhallisen ympäristön nauttia mökkeilystä luonnon keskellä.

Tilan alueella on myös käytännöllinen varastorakennus, jossa sijaitsee Biolanin kompostikäymälä. Lisäksi tilan vanhemman mökin alapuolella on kesäkeittiö ruokapöytineen, mikä tarjoaa mainiot puitteet ulkoilmaruokailuun ja kesäisten aterioiden nauttimiseen.

Mökin myyntihinta sisältää perusvarustuksen, ja vene kuuluu myös kauppaan. Tämä tarkoittaa, että pääset nauttimaan heti mökkeilystä tässä hyvin ylläpidetyssä kokonaisuudessa.

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan tähän upeaan kesämökkikokonaisuuteen, joka tarjoaa täydellisen paikan rentoutumiseen ja luonnonläheiseen elämään.

Huoneita:

yksiö

Neliöt:

32.0m2

Asuinalue:

Kiihtelysvaara

Velaton hinta:

105 000 €

Myyntihinta:

105 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut