Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Pallopojantie 6

Arvostetulle Noljakan Aavarannan pientaloalueelle, omalle tontille, vuonna 2014 valmistunut tasokas omakotitalo. Talon pohjaratkaisu tarjoaa väljät tilat isommankin perheen tai vaikka kotitoimistoa kaipaavan tarpeisiin. Talon lämmitys tilakohtaisesti säädettävänä lattialämmityksenä, jonka tukena toimivat ilmalämpöpumppu sekä varaava takka. Olohuoneessa, keittiössä ja eteisessä lattiat isoa vaaleaa laattaa ja makuuhuoneissa lattiat kestävää laminaattia. Seinäpinnat osin tapetoiduit osin maalatut.

Keittiössä kodinkoneita integroitu kalusteisiin ja kalusteuuni ja liesitaso sijoitettu omaan saarekkeeseen ja keittiössä runsaasti kaappi- ja laskutilaa. Keittiön tasot pääosin kivitasoja.

Makuuhuoneista isoimmasta käynti kylpyhuoneeseen, jonka yhteydessä talon toinen WC:istuin. Toinen käynti kylpyhuoneeseen kodinhoitohuoneen kautta, josta myös oma uloskäyntinsä autokatokseen. Toinen WC toteutettu erillisenä WC:nä.

Etupihan kulkuväylät ja ajotie viimeistelty kivetyksin, joka jatkuu talon ympäri myös takapihalle luoden huolitellun viimeistelyn, joka huokuu läpi kiinteistön.

Talon yhteydessä autokatos, autotalli sekä tilava lämmin varasto ja talon takapihalla tilava terassi, johon käynti olohuoneesta. Kokonaisuuden täydentää pihalle tehty grillikota.

Varaa oma esittelysi ja tule ihastumaan tähän tasokkaaseen kokonaisuuteen!

Huoneita:

6 h ja enemmän

Neliöt:

130.0m2

Asuinalue:

Noljakka

Velaton hinta:

369 000 €

Myyntihinta:

369 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut