Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Hammaslahdentie 23

Tervetuloa Hammaslahden keskustaan, missä tarjoamme upean mahdollisuuden rakentaa rivitalo! Tämä tilava tontti tarjoaa rakennusoikeutta noin 1 147 kerrosneliömetriä, antaen sinulle mahdollisuuden luoda houkuttelevia ja viihtyisiä asuintiloja.

Yksi tämän tontin suurimmista eduista on, että se myydään kokonaisena asunto-osakeyhtiön osakekantana. Tämä säästää rakentajalta merkittävästi perustamiskustannuksissa, sillä kaikki osakeyhtiön asiat ovat valmiiksi hoidettuja. Sinun tarvitsee vain ottaa haltuun osakkeet ja aloittaa rakentaminen!

Lisäksi tontille on jo tehty kunnallistekniikka valmiiksi, mikä tuo ylimääräistä helppoutta ja nopeutta rakennusprosessiin. Liittymäsopimusten hankinnan ja rakennuksiin kulkevien vetojen sekä tarvittavien maansiirtotöiden hoitaminen on ainoa askel, mikä erottaa sinut uudesta kodistasi.

Keskeinen sijainti tarjoaa lukemattomia etuja, kuten helpon pääsyn palveluihin, kauppoihin, kouluihin ja julkiseen liikenteeseen.

Huoneita:

ei luokiteltu

Neliöt:

m2

Asuinalue:

Hammaslahti

Velaton hinta:

35 000 €

Myyntihinta:

35 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut