Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Vehkaniementie 15

Poikkeuksellinen omakotitalo Vehkalahden arvostetulla pientaloalueella. Tämä betonirunkoinen omalle tontille rakennettu talo kattaa kahdessa tasossa väljät tilat. Alakerrassa avara korkea olohuonetila ja keittiön jatkeena ruokailutila, jossa tilaa isollekin ruokapöydälle. Keskeisellä sijainnilla olohuoneen ja keittiön välillä kiertoilmatakka sekä leivinuuni. Alakerrassa lisäksi yksi huone, joka toimii hyvin niin makuuhuoneena kuin työhuoneena, kylpyhuone/kodinhoitohuone, erillinen WC sekä varastotilaa, josta käynti tilavaan kahden auton autotalliin, jossa hyvin säilytys- ja työskentelytilaa. Autotallin edessä kahden auton autokatos.

Yläkerrassa aulatila, kolme makuuhuonetta, kylpyhuone ja sauna sekä tilava varasto/vaatehuone. Molemmissa kerroksissa terassitilaa, josta osa lasitettu/katettu. Molemmissa kerroksissa myös omat saunansa, alakerran saunassa puukiuas ja yläkerrassa sähkökiuas.

Huoneiden lattiat parkettia, eteisessä, ruokailutilassa ja keittiössä sekä kosteissa tiloissa lattiat laattaa. Seinäpinnat osin tapetoitu osin maalattu.

Talossa vesikiertoinen lattialämmitys, jonka lisäksi olohuoneen tulisijat ja molemmissa kerroksissa omat ilmalämpöpumpun sisäyksiköt.

Kiinteistö myydään joko omistus tai vuokratontilla. Tontin vuokra 7 200 €/vuosi ja vuokra-aika 15 vuotta. Ostajalla on mahdollista lunastaa tontti omaksi neljän vuoden kuluessa vuokrasopimuksen alkamisesta, jolloin hyvitetään maksetuista vuokrista 75 %. Tontin hinta 160 000 €.

Esittelemme kohdetta ainoastaan sopimuksen mukaan

Huoneita:

5 h

Neliöt:

202.0m2

Asuinalue:

Vehkalahti

Velaton hinta:

590 000 €

Myyntihinta:

590 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut